Kaksplus.fi

torstai 11. elokuuta 2016

Vauvalle nimi

Meidän pikkuisen nimeä on mietitty jo ihan alusta asti ja saatiin vähän aikaa sitten se päätettyä. Ihan niin helppoa ei ollut mitä se oli poikien nimiä valitessa. Kummankin kohdalla molemmille oli heti nappi valinta, eikä ollut ensimmäisen keskustelun jälkeen yhtään epäselvää, olisiko Andreas ja Samuel ihan täydellisiä nimiä pojillemme. Edelleen nuo ovat mielestäni kaikkein kauneimmat poikien nimet mitä tiedän. Tälle lapselle mietittiin mahdollisen pojan nimeksi muun muassa nimiä Alvar, Erik ja Evert.

Nyt pohdittiin ja pohdittiin, kummallakin oli eri suosikit ja jotkut suosikit oli toistemme mielestä suorastaan kamalia. Onneksi sieltä löytyi kuitenkin kummankin suosikeista muutama sopiva joista saatiin sitten harkinnan jälkeen päätettyä tämä nimiasia. Nimeksi valikoitui sellainen nimi, johon ihastuin kirjan kautta jo ennen kuin olimme tavanneet. Kirja josta sen bongasin oli huono, mutta Rautatientorilla junaa odotellessa sitä lukiessa tekstistä tuli esiin nimi Lilian. Katsoin sitä nimeä monta kertaa sydämet silmissä vilkkuen ja mietin, että jos joskus saan tytön, tuossa olisi maailman kaunein tytöm nimi. Tyttärestämme tulee siis Lilian, tuo perheeseemme täydellisesti sopiva herkkä ja kaunis kukkaa muistuttava nimi. Toivottavasti kantaja tulee pitämään nimestään myös itse. <3

Tämä taitaa olla meidän ainoa kunnollinen kuva joka otettiin silloin, kun tehtiin äitini kanssa kuvastoa. Tottahan toki sain juuri edellisenä päivänä pahan silmätulehduksen ja siksi näytän noin oudolta. Kiva kuva silti, niin kauan että saadaan seuraava. :D Odotellaan nyt siihen, että saisi sitten vielä yhden tulokkaan mukaan kuvaan, sillä kertaa toivottavasti kaikkien silmät ja suut olisi terveitä. ;)


Nyt (taas) pitäkää peukkuja, että talokaupat syntyisi huomenna! Löydettiin ihan mahtava iso omakotitalo yhdestä meidän suosikkialueelta koillis-Helsingistä! Jospa se viimein tärppäisi ja saataisiin unelmakotimme!

10 kommenttia :

 1. Ihana nimi ja ihana kuva teistä!

  VastaaPoista
 2. Samuel on hirveä nimi, Samuel L. Jackson ja Samu Sirkka. Miksi ette laittaneet kaunista nimeä kuten Mikael tai Daniel? Vielä ehtii vaihtaa :) :)
  Lilian on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä olet ruma ihminen.

   Poista
  2. Koska meistä se on niin kaunis nimi, menikö tämä jotenkin ohi sinulta? :p

   Poista
 3. Onpas teillä suloinen perhe ja sulla ihana blogi :) Uutena lukijana jäin ihmettelemään että miksi yksi lapsista on sensuroitu? :)

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)