Joulukuun 1. päivä

Se olisi taas joulukuu ja aika menee hurjan nopeasti. Mieli on koko ajan vauvan tulon puolella ja pitää palautella itseään siihen, että se joulukin tulee sieltä ensin. Onneksi lapsille joulukuu on niin tärkeä, ettei se todellakaan pääse unohtumaan, koska on mikäkin päivä ja milloin saa avata sen ihan ensimmäisen luukun joulukalenterista. Lapset sai ekaa kertaa Legon joulukalenterit ja ne oli tänä aamuna yllärinä ruokapöydällä odottelemassa. Joulupipareita tehtiin jo edellisellä viikolla ja niistä tuli kyllä enemmän keväisiä, kuin jouluisia.  Yllärinä lähtivät myös tänään äitini kanssa risteilylle Tukholmaan, josta kerrottiin vasta edellisenä iltana kun oltiin varmoja, ettei mikään enää estä lähtöä... ei edes viimetingassa sähelletty pikapassi!

Häsellän sitten kotona yksin kaikkea ja mietin rauhassa vauvajuttuja sillä aikaa, kun odottelen seuraa tänne. ;) Olen jo miettinut valmiiksi sairaalaan vauvan kotiinlähtövaatteet, pakannut sairaalakassin valmiiksi, asetellut sitterin olohuoneeseen jota käyn välillä fiilistelyn vuoksi keinuttelemassa ja välillä kanniskelen kantokoppaa, joka sisältää jo siihen kiinnitetyn vauvahaalarin. Nyt puuttuisi siis vaunut jotka tulee tammikuussa ja pikkuinen neiti, joka tulee... kun tulee! Löysin tuon mekon Name it:stä ja neuleen sain lahjaksi babyshowereilta (aivan ihana ilta, kiitos kamut!), se on Pariisista asti haettu, joten harmillisesti ei tullut löydettyä omaa tyyliä vastaavaa vauvanvaatekauppaa vieläkään Suomesta. Kyllä siellä on sitten kauniita vaatteita lapsille!

Tänään on ystävän kanssa herkkuilta kun mieskin on Slushissa myöhään, pian ovesta saapuu siis hyvää seuraa ja kasa herkkuja. ;)

Ihanaa joulukuuta kaikille ja toivotaan oikein paljon lunta koko Suomeen! <3

Tunnisteet: , , ,