Vaunut tuli!

Vaunut tulivatkin ihan ajoissa ja yksi päivä löysin ne oven edestä yllärinä. Tietenkin heti hypistelemään ja testailemaan. Päädyttiin samoihin vaunuihin kuin Samuelin kanssa, mutta Bugaboon Sahara vauhtui Bugaboon Navy bluehen. Tykkäsin näiden rungosta niin paljon runsaiden ominaisuuksien vuoksi ja tällä kertaa hankittiin niihin myös Maxi-Cosi Pebble + -turvakaukalo, jonka saa adaptereilla kiinni runkoon. Uusi 7-paikkainen auto kun juuri ostettiin, niin tilaahan on paljon lapsille, mutta ei kuitenkaan taaimmaisten penkkien takia tavaralle. Siispä pieni runko ja kapea ratasosa tai kaukalon käyttäminen kaupoilla vaunuina sopi meille paremmin.

Lisähärpäkkeenä hankittiin tietenkin vaunujen yksi tärkeimmistä osista, eli kahvikupille teline. ;)


Makuupussi on Joutsen-merkin untuvapussi
Lasken nyt öitä vauvan syntymään jonka ajankohta saatiin synnytystapa-arviossa tietää tammikuun alulle. Jännitän mennäänkö ihan niin pitkälle kuitenkaan ja lähdetäänkö etuajassa ajelemaan sairaalaa kohti. Tuleeko vauva sittenkin jouluna tai uutena vuotena, joulukuussa vai tammikuussa? Aika paljon muuttaa myös elämää eteen päin tuo, että kumman vuoden puolella vauva mahtaakaan syntyä.

Sain juuri syyslukukauden viimeisen kokeen taputeltua, perustettua uuden pienen yrityksen mieheni kanssa ja kouluhan alkaakin taas 16.1, eli tämä vauvahan syntyy tähän väliin just hyvin. :D Saan vähän aivojumppaa sitten tammikuusta alkaen ja se on aina sopinut mulle hyvin.

Koti näyttää koko ajan paremmalta, vaikka vielä on paljon viilattavaa. Noihin verhoihin ompelen isot rusetit niin ovat nätimmin kiinni sitten, eikä noin lattiaa pitkin liian pitkinä. Haluan samanlaisen maton, mutta nyt voisi päivittää isompaan kokoon ja odottelen, jos niitä tulisi taas kauppaan lisää. 

Tyhjää tilaa on edelleen vähän liikaakin ja en osaa päättää mitä tuohon pitkään käytäväosaan tulisi. Kuva siis pääkerroksen olohuoneesta ja käytävästä jonka toisessa päässä on neljä makuuhuonetta. Parketin sävyä saadaan vielä miettiä pitkään, kun se on viimeisenä listalla. 
Nytkään se ei missään nimessä ole huono, mutta sen vaihtamisessa koko kerrokseen on aikamoinen homma ja muutakin tärkeämpää laitettavaa vielä on! 


Ideoita? :)


Tunnisteet: ,