Äitiyspakkauksen laatikko uusiksi

Meillä kun ei ole vauvalla minkäänlaista omaa sänkyä, mutta tarvetta on kuitenkin liikkuvalle päiväunilepopaikalle, on tämä joka lapsella käytössä ollut pahvilaatikko tosi hyvä valinta. Kevyt, helposti siirrettävä eikä turhan suurikokoinen. Samuelilla laatikkoa käytettiin sen hajoamiseen asti, mutta onneksi sain uuden kierrätysryhmästä. Törmäsin raskausaikana kaikenlaisiin äitiyspakkauksen tuunauksiin ja ihastuin näihin reunuksiin, jotka saavat tuon pahvilaatikonkin näyttämään niin nätiltä. Tietysti tässä höperyydessä piti vielä lisätä muutama rusetti reunoihin.

Viltti on minun vanha :)

Unina reunapehmusteita löytyy mm. täältä. Tilaus oli kotona kahden päivän jälkeen ko. liikkeestä, joten plussaa siitä! (ei ole yhteistyönä saatu tuote)
Vauva on jatkanut leppoisaa olemustaan ja vaikuttaa tyytyväiseltä elämäänsä, ei masuvaivoja eikä muuta huolta. Lapset on suojelevaisia pikkusiskoa kohtaan ja sylejä riittää.

 Seuraavaksi alkaa valokuvaseinän laittaminen, metsästä erilaisia valkoisia kehyksiä kuville, jotta saisin noita isoja tyhjiä seiniä vähän iloisemmiksi. Yhtä seinää suunnittelin täytettäväksi kuvilla, mutta niitä kuvia on niin hirveästi, että taitaa tarvita kaksi!Mukavaa viikonloppua kaikille :)

Tunnisteet: , , , ,