maanantai 16. tammikuuta 2017

Pikkuinen tyttö ja sen tutu
Otettiin (taas) söpöjä kuvia Lilianista kun haluisin kaikista lapsista kuvia tulevalle valokuvaseinälle. Vielä kun saisi ihan kunnon sisaruskuvan otettua! :) En mitenkään osaa päättää kumpi näistä on kivempi ja vain toinen pääsee seinäkuvaksi. Kertokaahan siis, kumpi on parempi kuva? Ylempi on jotenkin herkempi, alemmassa taas tuo söpö suu rutussa ja värit iloisemmat. :)


Vauvantuoksuisia viikonpäiviä <3
<3

14 kommenttia :

 1. Mä itse tykkään tuosta alemmasta. Se on lämpöisempi kuva. Mutta ei noin ihanasta mallista huonoja kuvia saa. ❤

  VastaaPoista
 2. tuo alempi. Tuossa ylemmässä näyttää jotenkin kuin olisi kuollut lapsi. Anteeksi kovasti kun näin sanon mutta on rehellinen mielipide eikä varmaankin suurin osa ajattele näin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullahan tulee useinkin mieleen kaikenlaiset kuolemajutut, kannattaa varmaan käydä jo puhumassa tuosta jossain... olikohan tämä jo viides kerta vai kuudes?

   Poista
 3. Mä tykkään itse tuosta alemmasta! Mistä on tuo ihana tyllihame? Haluisin meidän 7viikkoiselle tytölle tuollaisen, mutta en ole mistää löytänyt vauvojen kokoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvan kummitäti löysi kirpparilta, joten ikävä kyllä en tiedä yhtään mistä mahtaisi löytyä. Itsekin olen parhaat röyhelölöydöt tehnyt pitämällä vaan silmät auki kaikenlaisissa kierrätysryhmissä Facebookissa. Toivottavasti löytyy mieluinen!

   Poista
 4. Ylempi on parempi :)

  VastaaPoista
 5. Niin mahdottoman suloisia molemmat ♡♡ samoin tuo susta ja pikkuisesta! !Nauti,tuo aika menee niin nopeaa,kohta ne on jo tällaisia 7kk ikäisiä joka paikassa jumissa olevia tyyppejä:)

  VastaaPoista
 6. Niin mahdottoman suloisia molemmat ♡♡ samoin tuo susta ja pikkuisesta! !Nauti,tuo aika menee niin nopeaa,kohta ne on jo tällaisia 7kk ikäisiä joka paikassa jumissa olevia tyyppejä:)

  VastaaPoista
 7. Teillä ei näemmä sukupuolisensitiivisen kasvatuksen ajatukselle ole kannatusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, mutta minusta se on jotain paljon syvempää kuin jokin mekon pukeminen vastasyntyneelle. Moni öyhöttää ihan ihmeellisen pintapuolisesti tuostakin, vaikka eikös se ydin ole siellä, ettei esimerkiksi oleteta tyttölapsen olevan "reipas auttaja" tai "pojat on poikia"-asenteita, ei kielletä pojilta prinsessaleikkejä tai aseteta mitään erilaisia odotuksia pojille ja tytöille. Ajattelepa itsekin miten hölmöä on keskittyä johonkin väreihin vastasyntyneen kohdalla, sellaisen joka ei tasan välitä mitä hänelle puetaan jos olo on mukava. Tästä tytöstä saa tutukuvasta huolimatta tulla ihan mitä hän haluaakin, hölmöä tehdä edes noin syviä päätelmiä mekon perusteella. Miksi muuten juuri mekot pitäisi tytöiltä poistaa? Eikö tuo tallo myös vähän koko ideaa vastaan? ;)

   Poista
 8. Molemmat kuvat on tosi suloisia, mutta tuon alemman värimaailma on jotenkin omaan silmään kivempi. :) Tosi sievä vauva. <3

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)