maanantai 27. maaliskuuta 2017

Vauvan nimi vaihtui!

Vauvamme sai lauantaina nimen, joka vaihtui vielä hetkeä ennen papereiden luovuttamista. Lilian on aivan täydellisen kaunis nimi, mutta jostain syystä se ei tuntunut sopivan juuri tälle vauvalle ja mitä enemmän vauva alkoi näyttää luonnettaan, sitä enemmän me molemmat oltiin sitä mieltä. Uusi nimi ei kuitenkaan ole kaukana Lilianista, ehkä tottuminen on helpompaa. 

Vauvasta tuli Vivian Aava Pauliina. <3

Saatiin sittenkin vähän yllättää nimen kanssa, vaikka aikaisemmin ollaan kerrottu jo raskausaikana eikä nimet pojilla muuttuneetkaan. Päätettiin, ettei kerrota nimeä etukäteen, nyt kun sen paljastaminen oli jo niin lähellä.

Mieheni halusi ehdottomasti Pauliinan nimeen, hänelle se on kuitenkin kaikkein rakkain tytön/naisen nimi, kuulemma unelmana on saada myös "pikku- Pauliina". :D

Vivianilla ei ole sen kummempia tarinoita taustallaan, se vaan sattuu olemaan super kaunis ja sopii meidän mielestä juuri tälle vauvalle. Sointuu kauniisti ruotsiksi ja suomeksi, eikä siitä kehitetyt lempinimetkään ole huonoja. Vivi tai Viivi, kumpikin on suloisia ja sopivat tälle vauvalle jos joku lempinimeä haluaa käyttää.  Sain pitää kristalliastiat, jotka nyt vaan säihkyät pöydillä ilta-aurongossa.
Muistakaa käydä osallistumassa edellisen postauksen arvontaan, joka päättyy huomenna!


<3 Nauttikaahan keväästä! <3

18 kommenttia :

 1. Kaunis nimi! Mun vanhempi tyttö on Viivi Iiris Vivian. :D

  VastaaPoista
 2. Ihana nimi! Ja Aava samassa kohdassa nimirimpsua kuin meidänkin Aavalla.

  VastaaPoista
 3. Vivian on tosi kaunis nimi <3 Terkkuja maailman toiselta puolelta!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka söpö tuo pikkusormus pienessä sormessa! <3
  Muutoinkin hienoja kuvia.

  Ja nimi on todella kaunis! Se oli meillä vaihtoehtona jos olisi tullut tyttö :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis nimi pikku Prinsessalle ❤💕

  VastaaPoista

Mukavaa jos kommentoit! :)