ARVONTA!

Täällä odottelen malttamattomana toista viherpeukalot.fi tilaustani ja se saapunee ihan lähipäivinä. Sieltä tulee vaikka mitä kaunista ja olen käynyt pyörimässä pihassa kaikki kauniit päivät suunnittelemassa istutuksia aina uudelleen ja uudelleen. Kuten aikaisemmasta postauksesta osa varmasti lukikin, viherpeukalot tuo kaikki kukat, siemenet, lannoitteet, pihapuut jne ovelle ja toimituskulut on tosi kohtuulliset. Aika kiva, ettei tarvitse kuskailla multaisia kasveja pitkin autoa, hakea niitä eri puolilta Helsinkiä ja varoa, ettei lapset vahingossa tallo niitä autoon! Ihanan vaivatonta! Olen saanut jo ystäväpiirinkin innostumaan tilailemaan heiltä ja kaikilla on ollut vain hyvää sanottavaa.

Meille tulee myös paljon erilaisia syötäviä juureksia ja marjoja, joten arvonkin nyt lukijoille kaikkien kommentin jättäneiden kesken erikoisen ananas-vadelmamansikka mixin. Ai mikä ihme se nyt sit
ten on? No sitä minäkin aluksi ihmettelin, joten kerronpa teillekin! Tämä paketti sisältää 12 juurakkoa, kuusi ananasmansikkaa ja kuusi vadelmamansikkaa jotka on saatu aikaan risteyttämällä eri mansikkalajeja. Näitä hoidetaan samoin kuin muitakin puutarhan mansikoita ja ne sopivat ruukkuun, avomaalle, kasvihuoneeseen ja amppeliin. Ei siis väliä löytyykö sinulta piha vai parveke. Tässä olisikin ehkä juuri sinulle marjaerikoisuuksia! Käy katsomassa kuvat täältä, ei ihan tavallisen mansikan näköisiä. :)


Laita siis kommenttikenttään yhteystiedot, esim sähköpostiosoitteesi niin olet mukana arvonnassa. Arvontaan voi myös osallistua Facebookin kautta tai laittaa yksityisviestillä minulle, jos ei halua mailiansa julkisesti laittaa. Arvonta päättyy keskiviikkona 10.5.2017.

Onnea arvontaan! :)

P.S. Viherpeukaloilla on nyt myös aika hyvät alet meneillään!