Kotia ja kevättä


Meillä vietellään syntymäpäiviä taas ja meidän pikkupoikakin meni täyttämään jo neljä vuotta! Äkkiä se aika onkin mennyt, vastahan tuokin oli vauva ja nyt hän on jo neljävuotias isoveli! 


Sylvanians Familyn lelut on niin nättejä, että tekee mieli itsekin laitella huonekaluja järkestykseen. :D


Vivian se vaan kasvaa, neljä kuukautta ikää tytöllä. Vieläkään ei ole tullut sitä ensimmäistä rankkaa yötä, mutta ehkä sitten hampaiden tulon myötä. Ei voisi mennä paremmin vauvan kanssa, edelleen vaan niin tyytyväinen tyyppi joka herää aurinkoisena, nukkuu yönsä hyvin ja on niin onnellisen oloinen, että se tarttuu. Intoa puhkuva ilme on aika hyvä lääke jos joku asia harmittaa! :D...ja sitten kodin muutoksiin:

Poistettiin olkkarista koristepylväät ennen ristisäisiä ja tuli ihanan avaraa. Vähän jännitti, tuleeko kattopaneelit mukana ja kuinka hirveät jäljet tilanjakaja jättää, mutta sain aika kivasti rapsuteltua jäljet pois ja kun lattia hajosi pirstaleiksi, purin pyykinkuivatustilasta vähän ehjää lattiaa ja korjasin tuhot. Koko lattia vaihtuu piakkoin, joten ei haittaa vaikka alakerrassa pyykkitilassa onkin nyt iso kolo lattiassa...
Nyt meidän keittiönpöytä näyttää ihan hassun pieneltä tuohon tilaan ja olen yrittänyt kuumeisesti löytää jotain sopivaa ja suurta. Kauhean vähän tuntuu löytyvän vähän romanttisempaa tyyliä isoista pöydistä. 


EnnenJälkeen

Ruskea seinä sai jo uuden värin, mutta otan kivat kuvat sitten kerralla kun tuo lattia on vaihtunut kivempaan. :)Mietin ensin, onko meidän vanhan asunnon säihkyvät lamput vähän liiankin bling bligiä, mutta ei ne sitten paikalleen laitettuna olleetkaan yhtään liian säihkyvät edes käytävälampuiksi. Ne oli ennen vaan huomattavasti pienemmässä tilassa. Nyt ne on sopivalla tavalla vaatimattomammat mitä olkkarin lamppu, mutta sopivat kivasti yhteen tilan kanssa. :)


Keittiön kaapit oli tätä väriä ja alla oleva kuva on kesken takan maalaamista.


Aika paljon erilaiselta näyttää nyt kun katson kodin ennen-kuvia. Vihreä keittiö muuttui valkoiseksi, samoin pinkki takka. Sisustus tietysti muuttui ja kaikkea pientä viilaan joka päivä. 
Varjokasveja ajattelin tänne alakerran oleskelutilaan,  vähän koristeellisempaa peiliä ja kaikkea pientä millä saisi pehmennettyä kolkkoa tilaa. Tila sopii leffojen katseluun, pelailuun jne. Tummat sävyt sopii jotenkin kivasti kellarikerrokseen.

Nyt palailen työmaalta näyttävän kotini pariin! 

P.S. Arvonnan voitti Piia, sähköpostia on laitettu, onnea! :)